Kontroll


A FIT Kft. bemutatása

Cégünk 1993-ban alakult, 100 %-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló független vállalkozás.

Hirdetés

Azzal a céllal hoztuk létre, hogy meghatározó szerepet töltsön be az informatika területén.

A társaság két fő üzletágban tevékenykedik:

·        Szoftver- és webfejlesztés

·        oktatás.

Szoftverfejlesztés

 

Mint Microsoft Certified Partner, a társaság elkötelezett híve a Microsoft-komponensekből történő szakszerű rendszerépítésnek.

Fejlesztéseink a nagy ügyfélkörrel rendelkező szolgáltató vállalatok, kereskedelmi tevékenységet folytató cégek számára készülnek. Alkalmazásaink, fejlesztéseink mind-mind a cégek mindennapi életének kritikus pontjaira fókuszálnak, bevezetésükkel javítható a munka szervezettsége, hatékonysága, és nem utolsósorban a cég jövedelemtermelő képessége.

A legkülönfélébb üzleti problémák megoldásának támogatását a legfejlettebb informatikai eszközökkel végezzük. Munkánk során mindig a legújabb technológiákat és szabványos fejlesztési módszertanokat alkalmazzuk.

Cégünk felkészült az új évezred követelményeinek megválaszolására: alkalmazási rendszereit és program termékeit ügyfelei elvárásainak megfelelően folyamatosan fejleszti az Internet technológiák alkalmazásával, kiaknázva a WEB technológia által nyújtott előnyöket.

 

Mi a CégKontroll???

 

Kereskedelemmel, szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozások számára a teljes vállalkozás irányítását, szervezését megvalósító informatikai rendszer.

Legfőbb cél: Aktív vevő kapcsolat.

 

CégKontroll a vállalkozásszervező rendszer

 

A rendszer elsősorban a nagy ügyfélkörrel rendelkező kereskedelmi tevékenységet folytató cégek számára készült, ahol fontos:

-          a nagy mennyiségű, gyors, pontos számlázás,

-          naprakész kereskedelmi, pénzügyi információk rendelkezésre állása.

A rendszer készítésénél az ügyfelekkel szorosan együttműködve, igényeik alapos felmérése, tesztelés, dokumentálás, betanítás során kerül sor az éles bevezetésére. A kialakított alaprendszert egy-egy ügyfél számára speciális modullal bővíthetjük.

Mindig naprakész, azonnal elérhető, megbízható és stabil működéssel segíti Önt.